ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Kérdés esetén:

info[kukac]zsoltbalazs.com

+36-30-496-82-52

 

 Távszerződés

A szerződés tárgya a Balázs Zsolt online galériájában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó leírásban találja meg.

A megrendelés gombra kattintva a 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet alapján, távollévők közötti szerződés jön létre a More Kreatív Műhely Bt. (1173 Budapest, Akácvirág utca 20, adószám: 21080375-1-42, Telefon: +36-30-496-82-52, E-mail: zsolt.balazs@morecreativeworkshop.com), mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Szállító köteles a Vevő által Megrendelt termékeket a Vevőhöz a Vevővel egyeztetett módon eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles a Szállítóval egyeztett mód alapján a termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - egy összegben, banki átutalással vagy elektronikusan (PayPal) a Szállító részére kifizetni. 

Az esetleges jogviták elbírálására a Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) számú Korm. rendelet szabályai az irányadóak. A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a More Kreatív Műhely Bt. nem iktatja.

A Vevő megrendelését 2 munkanapon belül, a megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben visszaigazoljuk. Kérjük, a visszaigazolást minden esetben várja meg. Kollégáink ellenőrzik a megrendelését, és a visszaigazolásban tájékoztatjuk a megrendelni kívánt termék áráról illetve a fizetés, kiszállítás, személyes átvételi lehetőségről. A Vevő eddig a pontig bármikor elállhat a vásárlástól. A visszaigazolásban található árajánlat írásban történő elfogadásával a termékek megrendeltnek tekintettek.

Mindig a megrendelés visszaigazolásában szereplő vételárak és szállítási költségek az irányadóak melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót is.

A More Kreatív Műhely Bt. munkatársai mindenkor betartják az árukereskedelem tisztességes etikai normáit. Bármilyen felmerülő probléma esetén a Vevő érdekeinek maximális figyelembevételével járnak el.

 

Garancia

Termékeinket a gyártók által biztosított, a Fogyasztóvédelmi Törvényben előírtakkal összhangban lévő jótállási feltételekkel hozzuk forgalomba.

A jótállást kizáró tényezők:

A vásárolt termék sértetlenségét a vevő átvételkor köteles ellenőrizni! Nem áll módunkban a jótállást érvényesíteni a következő esetekben:

  • kontraszt eltérés a weboldalon szereplő képektől (az egyes monitorok eltérő színkezelése miatt)
  • szín-árnyalat eltérés a weboldalon szereplő képektől  (az egyes monitorok eltérő színkezelése miatt)
  • ha a termék átvételét követően a vásárló külsérelmi vagy esztétikai hibára hivatkozik.
  • ha a vevő nem tudja igazolni a kép eredetiségét

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

A vevő jogosult a megrendelést követő 24 órában, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen az photo@zsoltbalazs.com vagy telefonon a +36-30-496-82-52-es számon. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

Amennyiben a vásárlástól az áru átvételét követően el kíván állni, akkor azt a következő módon teheti meg:

  • A Vevő a szerződéstől 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.
  • A More Kreatív Műhely Bt. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik. A Vevő viseli az áru kiszállításából és visszaszolgáltatásából (Szállítóhoz való visszaszállításból) eredő költségeket.
  • A More Kreatív Műhely Bt. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
  • A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha olyan árut vásárol, amely a Vevő személyéhez kötött, illetve amelyet a Vevő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő.

A minőség és az érték a legfontosabb. Amennyiben nem vagy elégedett a nyomat minőségével és azt a kézhezvételtől számítva 15 napon belül jelzed, a képet cserélem vagy visszatérítem az árát. A kiszállítási díja visszatérítése nem lehetséges.

Minden egyes kép sorszámozott és aláírással hitelesített. A kép átvételekor kézhez kapott hitelesített eredetiség igazolás tanúsítja hogy a kép ellenőrzött, jóváhagyott és sorszámozott művészeti alkotás, ennek megléte és igazolása esetén érvényesíthető a kép cseréje illetve az ár visszatérítése.